Menu

Selvfølgelig kan vi gå videre i Oddset-pokalen

image Fredericia fF’s nye Jyllandsserietræner debuterer i pokalkamp mod 1. divisionsholdet fra Esbjerg fB
AS
06. august 2024 kl. 12:54

- Selvfølgelig tror jeg på, at vi kan gå videre, siger Johnny Jungquist.

Han debuterer som førsteholdstræner i Fredericia fF tirsdag aften kl. 18, når Jyllandsserieholdet får besøg af Esbjerg fB i Oddset Pokalens første runde, men selvom han inderst inde har troen på en overraskelse, har han svært ved at sætte procenter på hjemmeholdets chancer for avancement.

- Esbjerg er favoritter. Scorer vi efter to minutter, kan vi måske køre kampen hjem, men er vi bagud 0-4 efter ti minutter giver det en anden oplevelse, siger han.

Træneren er ikke den eneste debutant på sidelinjen. Jacob Jørgensen er ny assistenttræner, og sammen har de fået et godt indtryk, selv om det kun kræver få fingre at tælle de træningspas, som parret har stået for.

- Det er nogle gode drenge, der har været gode til at tage imod vores nye ting. Det er vildt fedt, siger Johnny Jungquist.

De to trænere ønsker en ny spillestil med højt pres, men den bliver ikke foldet ud mod Esbjerg.

- Vi vil spille mere tilbagetrukket og håber, at vi slår til på simple omstillinger og standardsituationer. Vi er på ingen måde favoritter i kampen. Vi har respekt for Esbjerg, men vi skal ikke være bange for dem. Alt kan ske.

Det bliver et Esbjerg-hold, der tager til Fredericia uden mange af de spillere, der var på banen for vestjydernes 1. divisionshold i weekenden. Det kan betyde, at F’erne fysisk kan matche gæsterne.

- De er lige rykket op i 1. division, og pokalen er nok ikke deres primære mål, siger Johnny Jungquist.

Det har Fredericia fF heller ikke, sandsynligheden for, at de blå står i pokalfinalen i slutningen af foråret, er ganske lille.

- Jeg kan mærke på spillerne, at de er spændte. Andre tænker bare, at vi får en røvfuld, men vi skal huske, at det måske er den eneste chance nogle af dem får for sådan en kamp. Det kan godt være, at vi får den røvfuld, men vi kommer til at dø med støvlerne på, siger førsteholdstræneren.

Luk