Menu

FfF præsenterer ny Jyllandsserietræner

image Johnny Jungquist
AS
08. juli 2024 kl. 21:13
Det bliver Johnny Jungquist, der til sommeropstarten kommer til at stå i spidsen for Fredericia fF’s Jyllandsserie 1-hold.

Mandag aften har klubben fået aftalen på plads, og når Fredericia fF i uge 32 møder 1. divisionsholdet Esbjerg fB i pokalturneringen, bliver det med den 40-årige træner fra Tørring på sidelinjen som debuterende træner.

- Vi har et ønske om at prøve noget nyt, og Johnny Jungquist matcher den profil, som vi i samråd med spillerne har efterspurgt.

- Han har været assistent i Danmarksserien for Lyseng og Hedensted. Han har selv spillet på højt niveau.

- Vi oplever ham som en, der ved, hvad han vil. Han kommer til at se tingene med nye briller, og så har han hjerterum til det sociale, siger seniorformand Thomas Banke.

Johnny Jungquist afløser Niels Erik Christensen, der efter mere end 10 år i klubben, valgte at stoppe med udgangen af forårssæsonen. Her førte han Fredericia fF’s førstehold tilbage til Jyllandsserien 1.

- Jeg kender Niller, og jeg kommer til en klub, hvor der har styr på det. Han har gjort et fantastisk arbejde, som det bliver svært at leve op til, siger den nye træner for de blå.

- Min opgave er at være med til at give klubben noget andet. Jeg kommer med nye input, og det indtryk, jeg har fået, er, at man er lydhør over for nye ideer.

- Jeg kan godt lide at komme til et ikke færdigt projekt, og jeg vil gerne være med til at tage F’erne endnu et skridt videre. Man kan se på resultaterne i Jyllandsserie 2 i foråret, at det er et spændende hold, siger Johnny Jungquist.

Han opfordrer spillere, der gerne vil prøve sig af på Jyllandsserieniveau til at kontakte ham og få en snak.

Johnny Jungquist træffes på 51 91 17 51.

Luk